Opublikowane - rok 2025
Publikacje naukowe publikowane w otwartym dostępie w renomowanych czasopismach międzynarodowych*:
rok 2025:
- Knaga S., Kasperek K., Zięba G. 2025. Ovalbumin gene polymorphism: Implications for hatchability and egg quality changes during storage in Japanese quail. Poultry Science, 104(2), 104788. DOI: 10.1016/j.psj.2025.104788. - 140 pkt. MNiSW
- Kokoszyński D., Włodarczyk K., Żochowska-Kujawska J., Kotowicz M., Wegner M., Stęczny K., Cygan-Szczegielniak D. 2025. Effect of intramuscular fat level on carcass composition, physicochemical characteristics, texture, and microstructure of breast muscle of broiler chickens. Poultry Science, 104(2), 104772. DOI: 10.1016/j.psj.2025.104772. - 140 pkt. MNiSW
- Indykiewicz P., Manuta N., Bonecka J., Gündemir O., Szara T. 2025. Is the skull of the black-headed gull dimorphic? Analysis of shape variation. The European Zoological Journal, 92(1), 174-181. DOI: 10.1080/24750263.2025.2450460. - 140 pkt. MNiSW
- Wegner M., Kokoszyński D., Nędzarek A., Żochowska-Kujawska J., Kotowicz M., Gesek M. 2025. Meat quality of turkeys after reproductive period depending on genotype and sex. Poultry Science, 104(6), 105094. DOI: 10.1016.j.psj.2025.105094. - 140 pkt. MNiSW
- Wlaźlak S., Banaszak M., Biesek J. 2025. Halloysite supplemented in the diet, and sex of Cherry Valley ducks affects growth, carcass composition, meat quality, and jejunum and leg bone strength. BMC Veterinary Research, 21, 307. DOI: 10.1186/s12917-025-04764-2. - 140 pkt. MNiSW
*publikacje naukowe, których wartość punktowa wynosi 140 i 200, zgodnie z obowiązującym wykazem czasopism naukowych Ministra Nauki.